Saturday, June 18

new page !

holla holla !
hee, post post yg lame sudah delete. blog nih pula jadi blog baru lah kononnye.
sebab delete post lame ? rahsie .. haha nih ade kaitan nye dengan kelas 3RK. hehe. sorry kawankawan.
korang tak dapat nak terjah blog nih. lgpun, tuu semua post zaman tok kaduk dulu, relax lah (:

cakap pasal 3RK, rindu korang semua lah !


 hah, time nih harihari terakhir kami kat 2RK, haha Syasay dgn Syafiqah dlm diam ubi berisi yea (;
 comel comel <3
 time nih jamuan akhir tahun kelas 2RK, tarikh yang bersejarah. sedih nyee waktu nak balik tuu. Amalina buat rancangan "bersamamu" time tuh juga, terharu betul. thanks to Amalina. (;
 yeahh, nih gamba profesor kelas kami dgn kembar aku . wee, terbaek lah !
 hah, Amalina and Kimah's here !
 Faris ! die nih baik, tapi kengkadang suke ngusik orang.
nih name nye mcm tak ikhlas jea nak snap. haha, Adrin ! nape hg suke pndang tmpat lain? hehe.
 yg sorang nih memang poyo lah ! orang ajak mkn tkna, ajk bergambar tkna. kononnye touching lah tuu ! siap pasang lagu jiwang lagi. sukehati hg lah Syameer, nak buat ape pun .
 nih lah Amy. leader kami utk tahun 2011. waktu nih die nak kutip berudu utk Ameera. hahaha, ish ish ish teruk nye Amy nih waktu tuu.
 yess ! pemenang kita . haha
 waa ~ so sweet !
 wuu wuu ~ rugi nye takde waktu nih. time tuu Amni, Maiyy, Meera, dah balik. yg takde dlm gamba nih pun ramai lah juga.
 Poi Lam's hall. Sketsa Competition 2011 (;
yeahh, Amy mmg cunn bile dah kene make-up macam tuu. lawaa ah ! thumbs up (:
 wee~ kami jd juara tahu time nih. hah, tgk tuu semua bangge. Meera sampai posing maut tuhh. Ika amik kesempatan betul lah posing ngan teacher. haha
 whoah, like a sweet couple right ? haha
*sorry Amalina and Amy. masalh nye sweet sgt smpai Umi pun amik gamba nih, hehe
 tgk nih budak budak comel 3RK. hee, time nih mkn sedaapp !
thanks, Alia <3
 gamba nih snap kat hotel (2010) cadang nye nak snap ngan Syarah jea. uikk ? ade pulak due org yg sibuk. balunn jea lah :D
 ngee : bestfriend forever.
*sbnanye deme saje mngade nak suap mnyuap, hehe
 Muzfirah ! si comel nih mmg susah nak snap gamba die. mesti ade goyang punye. hehe, yg satu nih mmg bertuah (:
 Syasya <3 . antara my bestfriend dlm 3RK .
 yeahh, time nih muke die mmg serabut gilee ah. hehe, sorry Meera. tapi comel.
*bestfriend nih ^_^
 lalala ~ yg dpn nih kembar ku, Puput ! muke sebiji mcm kakak die * Kak Nina
Nana pula, bestfriend yg always posing maut [:
lastly, diorang nih bestfriend dr dulu lg. cun cun belaka.  <3

thanks reading , byeee

2 comments:

puterinadiah! said...

Hoi! comel pulak pic aq dlm ni kn?
muahahaha~

Amni said...

haha , hg mmg comel . princess lah kate kan .
btw , tgk lah jugee sape yg edit . comel jugee . haha * saje gedik (:

Post a Comment