Sunday, September 2

Penatttt

Assalamualaikum dan hai. Hihi
Hari ni takde midnight post or mornight post. Hari ni morning post. Ehhh macam ada susunan pulak ekk. Haha tengah malam td tak bangun sbb penat. Sekarang pukul 5 nak bersiap siap g sek. Tapi nak update blog dulu sekejap. Hihi.
Hmm tetiba miss the moment bila ada someone make a few miss call and sent a lot of message to me sbb nak bangun kan amni :') how kind he is. Hehe.

Err. Amni penat la sekarang ni. Hmm sejak dua menjak ni amni asyik ulang statement yang sama.

"Andai awak mengerti betapa peritnya apa yang saya tanggung sekarang. Andai awak memahami betapa peritnya menyembunyikan kesedihan dengan senyuman. Andai awak mengetahui betapa peritnya memendam air mata kesakitan dengan gelak tawa. Andai awak merasakan semua itu.. :') "

Amni betul betul tak tau kenapa. Waktu waktu penting macam ni juga la amni syasya dengan nana buat hal. Hmm bukan apa. Mungkin kami cuma takut kehilangan :')


thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment