Monday, September 3

Thanks untuk semuanya :')


Hi, hari ni terasa macam rindu la. Err rindu kamu, dia, awak, err rindu sumorangggg. Hihi :3 dan amni rindu perangai orang disekeliling amni. Siapa? Hehe. You. Yes you. Ehh, not you! That other guy. Yeahh, there he is ;D wink wink. Hai, awak si gendut. Lama tak nampak xP haha.

Tahu tak? Amni ni bukan ape, cuma lalalala~ malu la nak cakap. hihihi *gelak sopan tutup mulut* hihi. Amni cuma...  cuma... cuma... err.. haha amni cuma bosan! Mesti lah bosan. Nanti amni nak mengarut dengan siapa lagi? Grr gendut laaaa. So, disebabkan awak nak pergi dan jangka masa yang awak ambil tuu agak lama bagi saya, so saya dah amik keputusan tauu ;) wink wink. Saya nak elakkan diri dari awak. Awak jangan lah marah. 
Kite cuma.. cuma.. hmm.. sedih lah nanti kalau awak pergi dengan tiba-tiba. Awak tahu takkkkk, saya rinduu :3 rinduu sangat nak bercerita dengan awak. Teringat zaman kita whatsapp tuu. Awak suka sangat hantar voice record kat saya. Sampaikan saya pun fed up dengar suara awak tuu. Haha, tapiiii boleh buat saya tersenyum tauuu, hihi *maluu*. Hmm, awak awak.. Nantikann, bila awak dah pergi jauh, kite tinggal sorang dengan teddy bear kite >.< awak dah takleh tunggu saya tidur dah. Kalau malam2 saya dapat mimpi buruk, saya nak msg sape? Kalau awak, mesti awak call saya balik and pujuk saya sampai saya zzZZZ.. kannn? Paling tidak pun, awak hantar msg, tenangkan saya. Lolololo~ *macam mane awak boleh terjaga tengah malam haaaa? pdhal saya msg je pun -.- overrr haha*
Setiap pagi pukul 4 merupakan waktu yang palinggggggg. Ergghh, bingit telinga tahu tak? Tak cukup dengan msg berduyun-duyun, awak call saya berturut-turut. Awak tahu takk waktu-waktu macam tuu saya tengah mimpi indah tahu takkkkk? Haha, awak bangunkan saya sampai saya angkap phone call awak dah terus jawab macam ni "yeeee, dah bangun -.-" dan saya terus tekan reject. haha, disebabkan awak tahu perangai saya, awak akan call saya balik kan? sebab awak tahu saya sambung tido balik. huahuahua, bertuahkan? dapat kawan macam saya? hahaha. Selalunya lepas dah siap2, awak mesti cakap "jommmm!" dan jawapan saya setiap kali awak ajak g sek, saya jawab "belum solat subuh lagi laaaaa. hehe" lalu bermula lah tazkirah subuh saya. Ye, ye, saya dengar tazkirah awak. Haha. Kita selalu g sek sama-sama dalam pukul 6.15 or 6.30 macam tuu. Waktu2 macam tuu dah lah sejuk, gelap pulak tuu -__- tapiii, awak selalu ada dengan saya  hehe. Awak temankan saya berjalan dan yang saya selalu ingat setiap kali awak bg blazer awak utk saya pakai bila nampak saya sejukkk. Hehe. Then, awak ajar saya. Kadang-kadang awak baca buku dan saya? Sambung tido sampai 6.50, baru awak kejutkan saya balikkkk >.< haha saya terpaksa mengaku kat sini walaupun sblm ni takde sape tahu pasal ni. Saya maluuuuu ^^V hehehe.
Balik sekolah, awak terus msg saya =.=' tak faham betul la. at least, g lah mandi duluuuuuu! haha. Kadang-kadang awak ajak saya g sek balik waktu petang. Belajar~ Haha, kadang-kadang saya belajar tapi saya lebih prefer main-main. Haha, dan selalunya awak akan marah dan membebel macam ni "eiiiii, amniiiii. kite datang nak buat ape? belajar ke main? belajar kan? main2 pulak diaaa. cubit karang baru tau" hahahahah peduli pulak saya? awak selalu ejek saya kann? maksud saya, suka ajuk balik cakap saya. contohnya "eeeee" takpun, "sepak kangggggg" haha. 
bila malam selalunya awak ada tuisyen. tapi setiap kali awak tuisyen, hati saya jadi tak tenang bila tgk jam dan jam menunjukkan lagi 5 minit awak nak balik dr tuisyen. =='' tau tak sebab ape? Sebabbbbbb, awak asyikkkkkkk msg saye. Wey, gendut. Tak bosan ke msg saya memanjang? Saya pun dah takde topik nak sembang tau tak. Haha. The most awesome moment bila msg dengan awak ialahhhhhh waktu awak dah mamai! hahahahahah lawak gile! Jujur habis lah, braderrr. Hahaha. 
Seronok bila dapat ingat balik macam2. Saya ingat ni sebab saya tahu, lepas ni saya akan terasa kehilangan seorang sahabat baik lagi :'( 
Nanti kannnnnn, kalau awak takde, 
sape nak panggil saya dixdix? sape nak marah saya? sape nak panggil saya gendut? sape nak pujuk saya bila merajuk? sape nak kutuk saya depan2? sape nak dengar cerita mengarut saya? sape nak dengar saya perasan sendiri? sape nak teman saya bila dtg sek awal? sape nak ganti tempat teddy saya? sape nak tenangkan saya tiap kali saya dapat mimpi buruk? sape nak call saya bagai nak gegar rumah pagi2? sape nak risaukan pasal saya? sape nak kacau saya waktu saya boring? sape nak dengar saya nangis? sape nak bg blazer kat saya waktu sejuk? sape nak membebel kat saya? sape nak marah saya? sape nak bagi tazkirah subuh kat saya tiap pagi? sape yang nak bg kata semangat kat saya? sape yang nak stalk -.- result periksa saya sbb nak naik kan graf periksa saya? Siapa??? 
hmmmm, sesungguhnya, awak mmg sahabat yang baik. Kadang-kadang terasa bersalah nak buat2 lost contact dengan awak. Awak selalu cakap yang saya ni sahabat dunia akhirat awak. Dan awak selalu selitkan macam ni "amni lah sahabat dunia akhirat ****. dan **** nak amni faham ape maksud **** dengan sahabat dunia akhirat. amni kena selalu ada dengan ****. Actually ape yag kamu nak kite faham? Dari dulu sampai sekarang kite tak faham2 lagi. Hihi.
Btw, thanks a lot awak dah banyak bantu saya. Pertolongan yang awak pernah bagi kat saya, tak terhingga. Macam batch 3RK'11 :') saya sayang sangat sangat sangat kawan-kawan saya. Dan saya taknak berpisah dengan mana-mana sahabat saya :'/

thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment