Thursday, April 26

Oh, aku memang tak pandai :')


Hollaaa, hari nih balik2 sekolah tgk ada 2 msg masuk dr orang yang sama. Erk? Mimpi apa dia msg phone balik2 sekolah? Then bila baca, homaigod. Badmood rupanya. Maafkan saya. Bytheway, malam nih aku cadang nak deactive account. Pikir punya fikir, last nya aku deactivate juga account FB tuu. Tinggal lah Twitter je. Hoho online twitter pun tah pape. Ade je bahan nak bg aku aku -_- erk, aku kisah ke? Takkan? So, takyah nak kecoh sekampung sangatlaaaaa. Esok ada hari anugerah cemerlang. Haha, of course seboleh2nya aku nak mengelak datang majlis tu. Yelaaaa, budak macam aku nih layak sgt ke nak datang majlis budak2 pandai macam tuuuu? Takkan? Huh, pape jela =='Dah tahu result aku tak full macam korang, takyah lah sampai nak tanya " ehhhh, takkan tak dapat pelajar cemerlang subjek kot? " aduyaiii, nama pun budak bodoh, mana dapat. Haisssss, hang pun tak dapat anugerah straight A, tapi tanya aku soalan tah pape. Ayoyoyooo, pigidah =.=
thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment