Saturday, April 21

Tweet limit -_- i hate youuuuuuuuu


Hai Semalam aku bosan So, aku deactive account FB Alaaaaa, saje je sebab aku rasa bosan Twitter pun aku tak buka semalam. Msg sampai tgh malam. Tuu pun stop sebab aku tertidur. Bayangkan kalau tak tertidur? Pemnat melayannya. Haha Beria bising suruh aku reactive balik. Baru kejap aku buka twitter. Mok aihhh, byk nya deme tweet O.o Kerja aku, retweet. // Kimah // Rosma // Kak Cha'a // Umarul // Abg syed Haha, aku sadis betul dgn tweet deme. Yang aku tak faham, Umarul byk retweet pasal cinta-cinta. Ayooo Umarul, ingat awek ka? Hahaha. Kimah, tak habis-habis dengan LMTF die tuu. Tak faham betul lah. Weyyyyy, byk benda aku nak tweet nihhhhhhhhhhhhh. Tetibe lak kena tweet limit. Adoyyyyyyy, sabo je la. Sementara kena tweet limit tak guna tuu, aku updeate lah blog yg aku rasa menyampah bila buka. Confuse woiiii. Apesal lain gilaaaaaa. Tak pasal-pasal aku tutup semua account yg aku ada nantiiiii. Ahhhhh, back to normal pleaseeeeeeee :'O // Kak Cha'a, nak ikutttttttttttttttt hihi xD
thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment