Saturday, November 12

The Best Journey Ever ♥


haha, sejak dua menjak nih malas nak update blog. kecuali kalau ada cerita best. tapi, update mesti dua tiga hari lepas benda best tu jadi, baru nak tulis dalam blog. haha, malas gila :D
so, disebabkan hari nih pun malas nak taip, korang tengok gambar jea lah (:
trip kitorg enjoy gila ! pergi Penang. destinasi di Penang ialah USM, Bukit Bendera and Penang Street. Padang Kota dengan Persiaran Gurney tak jadi nak pergi lah sebab kesuntukan masa. kitorang bukannya tidur kat sana pun. peri balik hari jea.Hope korang enjoy tengok gambar-gambar nih  ♥ 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------


gambar pertama disnap - 7.05 pagi (:


woot woot, tengok tuu semangatnya Ummie, Puput dengan Kimah

ngee ~
see ! Nab dengan Ain malu, mwuahaha :D
tengok, Daten's Hanis berposing.
Arif pagi-pagi lagi dah sumbat telinga dengan MP3 dia. n_n'
haha, Hasif buat muka blurr. lawak ahh. lepas tuu, cuba tengok budak sebelah Hasif tuu *Azizul* msg dengan sape entah pagi-pagi buta +.+
gosip-gosip ^^,
see see, dia bertukar-tukar tempat tapi still msg. siap peluk Aliff lagi tuu. Pijoi pun sama, msg ! Pijoi aku rasa aku tahu dia msg sape :D
tak tahu lah diaorang nih malu atau segan -..-
hah, nih seronok mengate orang lah nih. suka sangat *.*
eeii, geram tengok gambar nih. tahu tak diaorang saje tidur, padahal dah nak sampai r & r dah. diaorang main lawan-lawan sape tidur dulu. haha
pisss sikit. mula-mula masuk galeri (:

gambar dengan arca. nampak tak? arca warna hitam kat belakang tuu? dia macam serabut sikit, sebabbuat drpd lidi *kot*
ukiran kayu tuu nampak lebih awesome bila diaorang snap kat situ, hehe
fuyooooo, anak sape nih. comelnyaaaa, yang pakai jam hijau dengan pakai spec tuu jea okayy (; ♥ 
muka excited dapat main gamelan. yang belakang tuu lagilah excitednya kannnnn :D
Bukit Bendera :3
mula lah aku rasa macam aku nih nak pergi main bola. mana tak nya, orang pergi berjalan pakai baju elok. aku pakai jersi, hehe ♥ 
alolooo, sebiji macam kanak-kanak ribena kan?
yeahhhh, kitorang dekat puncak nih .
phewww ~ best duduk dekat atas benda tuu ♥ 
seronok, tangkap gambar dengan cikgu Rodzelan. handsome wooo, haha ♥ 
haha, best best ~
cikgu Noriza :D ♥ 
haha, gambar nih dikatakan gambar paling hot tahu. sebab? tengok lerr Arif tuu. Aliff pun satu, muka rela jea. mwuahaha
tengok foreigner kat belakang tuu handsome kan? dia bawa isteri dia. cantikkk, suka tengok mata isteri dia. Fadli, khusyuk betul tengok dia sembang. time nih foreigner nih tengah sembang ngan Abg Mie *Cikgu Azmi* hehe
taraaa, see kitaorang snap dengan mereka. woot woot, seronok. sorry, dalam camera aku tak ada gambar yang semua ada tuu. dalam camera Nana jea ada.  ♥ 
Amalina :D thanks Ummie (: ♥ 
dalam bas, ontheway ke penang street (:
semua muka happy :D
hee, topi pantai. comel kan topi tuu. tengok ika ! dia buat muka kena panas, haha ♥ 


gambar lastttttt, time nih pukul 10 lebih. sebenarnya gelap gila dalam bas nih. ♥  cuma flash yang membuatkan gambar nih terang. time nih semua berkumpul kat tengah bas. cerita hantu lah hape lah. dah lah bulan tengah mengambang time tuu. naik bulu roma. 

that's all ceritanya. sebenarnya gambar sangat banyak. haha, tapi gambar dekat muzium aku tak snap satu pun sebab nak save bateri untuk ke bukit bendera. Camera Senah dengan Puput adalah. tapi, camera diaorang blackout tengah jalan haha bateri habis. kalau nak tengok gambar banyak-banyak lagi, tengok dalam FB aku, Nana, and Puput. yeahhh tak larat nak tulis. byeeee.


♥ lovelysweetybubblybunny ♥

thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment