Tuesday, November 22

hitam kuning hitam kuning, go tiger go tiger ♥

jyeaahhhh, first time tahu aku tengok bola ! aku rasa aku paling semangat dalam family aku. aku tengok ayah aku pun relax jee. haha, maluu >.< aku kecut gila tengok Malaysia lawan Indon. main kasar oh. orang tanduk bola, dia tanduk pemain Malaysia -.- tak reti main kah anda? lagu negaraku lansung diaorang tak hormat. ish ish. tidak sepatutnya jadi begitu. bila aku tengok Harimau Muda main dan menang, aku nak beli JERSI HARIMAU MALAYA  ! mahu mahu mahu jugaaaaa. aku dah gila bola kah? haha.
sebagai peminat setia Harimau Muda, and nak berterima kasih kepada KFCM sebab dah selamat kan tiang gol tuu, aku dan rakan kelas aku iaitu --> Iqa, Kimah, Ecah, Alia, Maiyy, Tiera, Puput, and Naqibah dah bersetuju untuk boria satu kelas tukar DP FaceBook kitorang. gambar KFCM . haha, gambar tuu macam nih 


haha, mula-mula diorang ajak, aku taknak. sebabnya malu. tengok lah KFCM tuu, seksa gambarnya bak kata Nana. aku geram betul dengan Nana. haha, dia sorang jea yang tak tukar DP seksa tuu. anyway memang seksa pun. nak comment atau chat, aku rasa macam syiokk sendiri. dah rupa sembang sorang-sorang. huahuahua. seksa lah kena tunggu sampai jumaat. then aku nak jadi orang pertama yang tukar DP KFCM kepada gambar aku. haha, tak sabar nyaaaaa. yang aku peliknya, kenapa diorang pilih KFCM? kenapa tak pilih Asra ke, Fadli ke, Muslimke, Baddrol ke atau sape-sape jea lah yang handsome. 
kenapa harus KFCM ? -..- haha


apa pun, sokong Harimau Muda. Go Tiger, mengaum lagi okeyyyy. esok lawan Syria (:




♥ lovelysweetybubblybunny ♥

thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment