Sunday, May 6

Mood studyyyyyy, tolong datang T.T



Hari nih aku rasa macam nak study. Wahhh, haha tetiba je. taktau la mana datang semangat nih. Pape jela. Aku on nih pun bukan lama. Umi, g library dgn Rosma rasanya. Seronok ler kome :3 kimah pulak gi Parade dgn Kakak Tiera. Dia beli buku. Almaklum laa~ Orang tuu dah dapat duit catering dia. Haha. Aku pula? Semalam gi Aeon. Aku dapat kasut baru! Haha aku rasa semangat aku belajar tuu dapat dr kasut baru tuu kot. Haha. Semalam adik dapat baju. Aku dgn mama tak sempat sbb petang tuu aku kena gi tuisyen. Tapiiiiii, petang nih turn aku dgn mama pulok shopping. Mueheheh, dah tak rupe org nak exam je aku nih. BTW, jadual exam padat gilooo. Kertas akaun dgn tasawur aku sama dgn kertas Bio and Chemist. Hadoii, pening pale. Orang exam 2 minggu, aku exam 3 minggu. Dahsyat2. Aku cube je laaaaa. 

// Tak sabar nak keluar! Nak beli tracksuit yang aku idam-idamkan tuuuu :3. Nak tracksuit putih macam Rosma dgn Amin! Haha xD

Bye, Assalamualaikum ;)

thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment