Thursday, May 3

Petang khamis punya story



Nasib baik aku ada blog kan? haha td aku update, nih aku update lagi. Dah rupa twitter dah aku rasa, banyak kali update. Tapi, aku kisah ke? Haha aku punya blog, sukahati aku lah.Aku bukan apa. Almaklum lah dapat tidur petang kejap tadi. Hehe, best gile tidur petang rupanya. Dapat mimpi indah je~ whahaha xD. Bangun2, aku lapar. Ahhh, taktau nak makan apa, pergi 7-11 je la. Then dapat pula chocolate ice-blended petang2 panas nih. Ah, sejuk sikit. Haha.
nyam nyam nyam, dap kan kan kan? hahaha. Dah dah dah, cukup. Aku nak cerita kisah dekat sekolah tadi pula. Lawak betul bila cikgu suruh buat spotcheck gula2. Macam mana nak check entah. Takkan nak scan. And bila dah rampas, nak bagi sape makan? Pengawas? LOL. Standart la tuu. Ramai bawa chocolate nak makan time ngantuk. Tapi, betul juga. Kome pun satu, lepas makan, tak reti buang dalam tong sampah. Sudahnya, aku pun tak boleh bawak chocolate dah =='. Haha kebetulan pulak tadi kimah bawak Cadbury bagi aku. Ceh, malaslah aku, aku dapat cadbury. Pulak tuu bukan dapat yang kecik. Yang besar tuu.
Whahaha, pagi2 lagi dapat chocolate. Pandai betul Kimah, bg chocolate time hari khamis. Hari yang sejarah 2masa. whahaha, Aku, Nana, Umi, Rosma, Ecah, Muz, Syasya makan waktu sejarah. memang terbeliak la mata bila dapat makan chocolate. Tak ngantuk lansung! hahaha. So, cikguuuuuu. Bagilah kami bawa chocolate pergi sekolah :3 Haha Ehhhhhhh, wait! Aku dapat lebih satu tau! hahaha. Taraaaaaaaaa!
Hihihi special dok? Aku dapat2 je chocolate nih terus masuk mulut. Alahai, kenapa lah setiap chocolate sedap, dapat makan sesuap je? Haha. Tapi kannnnnn, rasa sedap dia lain macam tau! Maklumlah orang belanja rasa dia mesti lebih sikit kan? Haha. Ehhhhh, nanti dulu! Balik sekolah aku tweet kimah pasal chocolate yang sebiji tuuu. Then dia cakap "chocolate tuu bukan dari aku, pandai2 lah pikir dr sape". Hm, tengah pandai2 pikir lah nih. Aku maleh nak pikir sebenarnya. Aku anggap benda tuu dari Kimah. SHARIFAH HAKIMAH BT SYED OTHMAN. Okayy? Fullstop. Hahaha. Btw kimah, aku wakil umi, rosma and yang lain2 nak cakap SAYANGGGGGGGGGGG KIMAH. Hihi. Tgk nih, sayang kitorang yang bersinar-sinar lagi ikhlas nih.
Muahaha, kalau hang bagi lagi chocolate, tambah2 sayang kitorang kat hang! Whehehe xD
thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment