Monday, May 7

Time aku excited juga laaa, kau buat spoil! -_-


Semalam kan kan kan. Aku nak post something kat sini. Aku excited gila nak post. Tetibe kan, sebelum aku post tuu, aku terserempak dgn satu 'comment' nih. Jujur aku kata, aku terasa gila dengan comment tu :| so, tak jadi aku nak post. Aku rasa mcm serba salah pun ada, sedih pun ada, bengang takyah cakap la, lagi la ade! Then, nak msg si Nana pun, dia tak on phone, kes merajuk katakannnnn. Aku bukan taknak tweet pasal comment tuu. Cuma aku taknak sebab comment tuu, aku terus takde mood kat twitter. Haha, so aku buat keputusan, ckp je terus kat kawan aku yang sorang nih. Hihi, aku memang selalu cite sume masalah aku kat dia, bg dia pun ada masalah sekali. Haha, jahat tak aku? Tapi dia lg jahat. -_- kelammmmmm. Haha, bila dah cite, okeyyy aku ngaku memang lega gila. Terima kasih tau.

Haaaa, berbalik pada cerita semalam. Aku nak gtau niiiii. Haha, tracksuit putih yg selama nih aku idam-idamkan, aku impi-impikan, dapatttttttttttttttt. Weeeee~ Seronok tau! Haha, lepas nih kalau nak pergi luar negara sekali pun, tracksuit tuu wajib ada dalam list! haha. Serious seronok. Bila balik rumah, aku pakai seluar tuu, aku rasa ada aura. Awesome gila! haha. Disebabkan seronok yang melampau-lampau, aku berlari sorang-sorang dalam rumah tuu. Hihi, adik aku pun kata aku tak betul. Ada aku kisah? Janji dapat tracksuit. Haha, dah lepas nih mama tak kasi beli tracksuit dah. Mama kata, tracksuit aku berlambak -_- banyak lagi yang baru yang tak pakai lagi, tapi nak beli lagi baru. Hihi, sebenarnya aku nak kumpul line yang warna-warni tuuuuu >< Mama niiii. Haha. Lepas nih kalau aku nak beli tracksuit baru, kena guna duit sendiri lah jawabnya. nampak gayanya, aku kena puasa laaa kalau macam nih. Haha.
Sebenarnya aku nak cerita pasal tracksuit yang awesome tuu je. Tak lebih pun. Haha. Byeeeeeeee ^^v

thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment