Friday, June 22

Pertama kali ^^v

Haha malam ni aku tersangatlah bosan. Aku nak post something kat blog. Tp maleh buka pc. Fikir punya fikir, tetibe aku teringat. Hewhew. Aku g kat market, lalu meng-download blogger app ni haha. So, skrg boleh la aku mengarut sorang-sorang sepanjang malam. Aku pun mcm nak forever alone. Takde sape nak kawan dengan aku kan. Haha nasib baik ada diary online ni kannnnn? Haha. Aku nak buka Twitter, tapi TL laju sangat. Aku maleh nak bace. Haha. Buka Facebook pula, ramai tak online. Buka Whatsapp, macam takde sape nak kawan je. Buka Viber, haha aku bukan kaki bergayut. Dan akhirnya, buka blog, dapat la mengarut sikit-sikit. Aku mengantuk gila hari ni. Tapi nak buat macam mane kan. Aku menahan dr td. Aku nak sembang. Tp takde sape available malam ni semua orang busy dan penat. Almaklumlah baru habis sukan. Papepun, aku kena bangun awal esok pagi. Ada competition drama! Doakan kami ye. Hewhew.
Goodnight yayunk! Muah. Haha.


thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment