Monday, October 24

ape boleh buat , dah nasib aku macam nih -,-'

wey , bosan nye hari nih . sesaat bagaikan setahun lamanya kan kan ? maybe sebab orang tuu dah takde dengan aku kot , sebab tuu aku bosan . alahai ~ taktahu nak buat apa dah . nak tengok facebook tuu pun tak lalu dah . macam bosan jea . hmm , tadi adik ada teman kan , aku marah marah . sekarang ayah dah hantar dia pergi rumah makcik siti , aku pula menyesal . kalau ada dia kan boleh makan keropok same same \(^_^)/
okay , untuk melepaskan kebosanan , terpaksa lah aku main game zuma nih . nak baca blog pun , dah taktahu nak baca blog siapa . semua aku dah khatam (:

bosan . byeeeee (:


♥ lovelysweetybubblybunny ♥

thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment