Thursday, October 27

good luck untuk awak ^___^ dan happy birthday untuk anda :*


yeahh , sebenar benar nya aku tak tahu nak post apa kali nih . aku nak online ! tapi facebook tak boleh nak log in -,-' dia bagi aku baca benda nih 
----------------------------------------------------------------------------------------------

ish teruk lah dia orang nih . tak tahu ke aku ada kerja penting nih ? time aku online saja-saja , dia taknak pula jadi macam tuu . saja jealous kan ? aku kena buat wish nih . nasib baik ada blog buruk nih . boleh lah buat apa yang aku hajatkan (:

first ---> 


kepada siapa ? kepada seseorang tu lah . nama ? ada lah . nama dia CikCheChinta 
haha , comel kan nama dia ? so , petang nih yea ? good luck (: 
takyah lah takut , haha sampai tidur tak lena tu . kasihan anda .
♥ (': dah tukar status tu , jangan lupa Amni tahu . aww aww ! wajib ingat dua orang budak nakal nih 
---> AmniBunny <---
---> AuniBunny <---
rugi ouh kalau lupa kat kita orang . hehe . 


second --->


Happy Birthday to my Maktih . yang ke berapa eh ? haha taktahu lah tapi masih muda okey ?
maktih , Amni , Mama , Ony and Ayah wish Happy Birthday to you  (:
semoga panjang umur dan murah rezeki okeyy. semoga happy happy selalu dengan paktih , Kika and Danial  .
ngeee ~ dapat banyak hadiah , jangan lupa share dengan Amni tahu ! hehe 



p/s : sorry tak dapat tag siapa CikCheChinta and maktih okey . sebabnya mereka cantik dan sudah berpunya . takut nanti ada yang berkenan . haha :D . anyway , sayang dua dua ♥ muahh (:


♥ lovelysweetybubblybunny ♥

thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment