Friday, October 7

Cikgu kata : Murid Tingakatan 3 dilarang datang sekolah esok ! (:

wuu , macam tak percaya jea cikgu cakap macam tuu tahu (: hehe
tapi aku nak pergi sekolah hari nih . nak jumpa kawan !
wuaaa ! nak suruh diaorg ajar kan maths ! hmm ,,
rindu lah kat Meera , Nana , Syasya , Puput kembarku , Ummie little Froggy Loki , Maiyy , Alia , Adrin , Syarah , and ramai lagi lah . #ramai sgt lah nak kena tulis sampai 24 org letihh .
fuhh , Isnin ade lagi 2 paper . 6 Paper dah lepas . Opps , lupe lagi 3 kertas . aku hamik arab beb ! haha .
mesti lawak kan ? hahah .
hah , pape pun mama kate : lagi 2A jea lagi . 6A dah dapat dah .
hehehe *bangge gilee aku (:

ergghh , bosan . tetibe aku rindu Sakinah ngan Puput lebih lebih nih pehal ? haha .
err , alang alang aku post nih , aku nak minta maaf kat Syasya lah . hope Syasya bace :')


* to : mylittlecutestfriendSyasyaSyakirahbtRedzuan (; *

Sya , aku minta maaf nih kat hg aww aww ! 
maaf kan lah aku yea . please .
hg kawan baek aku (: 
# jujur dr hati nih (':
walaupun kite selalu gaduh , selalu main cubit cubit ,
kadang kadang sampai lebam tahu and sampai berdarah ! 
tapi , aku tetap sayang hg !
sejak bile kite kawan Syasya ? hadoi , hg nih buat aku sades jea !
hehh , taknak lah tules panjang panjang untuk hg , bikin aku jiwang jea .
pape pun Syasya , hg mmg kawan baek aku . hehe
♥ yayunk Syasya

yang lain pun kawan baek aku jugak . aku sayang jugak . tapi Syasya nih kene pujuk laen sikit okeyyhh ? faham faham jea lah makcik sorang nih , hahah (:
# conclution nye :
♥ sayesayang23putericomel3rksangatsangat ♥


♥ lovelysweetybubblybunny

thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment