Friday, October 21

Nana , saya minta maaf okey ? ♥

Nana , saye taktahu lah boleh datang rumah awak atau tak . sebabnye , alah takkan awak taktahu sebab ape kan ? esok Kak Aimeiy last tahu kan ? saye sades tahu )': tapi , rumah awak pulak , aduhhh .
serba salah nya dengan puteri puteri 3 RK nih . sobb sobb ! yelahh kan aku tak selalu attend "PARTY" yang kome buat . kebetulan pulak rumah hg nih mak hg yang ajak .
Nana , aku confuse nih . dah lah alamat rumah hg pun aku dah hilang kan . ishh ishh . teruk betul kan ? hmmm , mane satu nih ? dah lah tarak transport , MAKCIK (: aku pun sangat malu utk menghadirkan diri ke rumah hg . maluu ~

# sorry yayunk , ngee ~ peace 





♥ lovelysweetybubblybunny ♥

thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment