Monday, October 10

kami datang sekolah bukan untuk belajar tapi untuk main (:

hehe , tak sabar nak datang sekolah esok buat ape lagi kalau bukan main ?lepas nih datang sekolah dengan tujuan untuk bermain dan sembang sembang kosong SAHAJA . dengan kata lain , GOSIP (: haha . hari nih cuti , yeayy . maklumlah hari nih masih ade paper untuk bukan Islam . haha tapi duduk rumah pun kena kemas bilik -,-' . alahai , malas nyee .
tapi takpe , hari nih aku nak kumpul kan semua tenaga aku untuk kemas bilik . rumah pun aku nak kemas . ehehe , nak ambil hati mak aku . sebenarnye aku nak pergi rumah Kimah Latte  . aku nak tengok sumber inspirasi aku : CONAN EDOGAWA . fuhhh ~ handsome gilee .  hehe so , kene lah kemas rumah dulu .
hah , untuk pelajar 3 RK pulak , aku nak korang tengok gamba nih
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


hah , bangge kan ? sbb tuu lah aku rajin google . sbb ade muke muke kome nih lah . ecece . tapi sorry lah yea kat sape sape yang muke die kene tutup . bukan salah saye okeyy . macam Puput tuu kire bertuah lah muke die masuk dalam huruf G . kalau Kimah Choi pulak , sorry jea lah yg mampu aku kate kan . hehe . Echa pulak buat malu aku jea buat muke macam tuu . nasib baik orang lain takleh tengok gamba ni selain aku . hehe . aku faham hg Echa . haha .


♥ lovelysweetybubblybunny ♥

thanks reading , byeee

3 comments:

♥ MysurahTarmizy ♥ said...

aku ta de ?

AmniBunny ♥ said...

makcik ku sayanggg , bkn awak ke yg snap gamba nih?

♥ MysurahTarmizy ♥ said...

hehe :) ye lahh . ade jugak aku masuk name dlm nii .. hehe :)

Post a Comment