Wednesday, July 25

25th July 2012...

Hai :|
Hari ni tersangatlah tak happy. Semuanya berlaku serentak. Hm, sedih betul hari ni.
Part yg paling sedih, amni hilang duit. Ya Allah. Time tu rasa mcm tak percaye je. Waktu tu juga la teringat semua nasihat kawan2 yg selalu diorg bebel2 kan tu :/
"amni wallet tu jangan letak merata2. Bahaya la"
"amni, jangan bawa duit byk2. Nanti kena curi"
Ah,ni la ayat yg selalu dpt dr kawan2. Wuaaa. Sades! Bila dah jadi mcm ni, bru la nak menyesal ape semua. Hm.
Btw, thanks to senior 5Sc2012 sbb dah tolong amni buat spotcheck eventhought at last kita cuma dapat duit syiling je :'( amni minta maaf ye sebab kacau kelas sejarah akak2 n abg2 sekalian. Terharu betul.
Senior semua dah buat yang terbaik. Oh, tak lupa juga pada sherlock holmes iaitu Umarul dgn Syameer. Kalau tak sbb korang ada cable lain, mesti kita tak dpt apa2 klu. Thanks tau :')
Terharu betul bila jadi mcm ni, amni tgk kawan2 semua ada dgn amni. Bg kata-kata smgt, suruh amni bersabar, and yakinkan amni yg amni akan dpt balik duit2 tu.
Amni dapat 50 balik pun, jadi la. Hm. Amni nak minta keje, tp kena sound dgn Conan n Umarul.
Thanks a lot to senior 5Sc2012 :')
Kak Syamira, Kak Aimi, Kak Wan, Kak Nana, Kimi, Boy, Busu, Paan, Raja, Mail.
Thanks juga utk kawan2 yg membantu dan bg kata semangat :'D
Umarul, Syameer, 4Sc2012, Fareman.

Terima kasih 

thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment