Thursday, July 26

Hehe, happy semacam tajuk tu. Of course lah happy!
Usaha semalam tak sia-sia ouh. Semua yang bagi kerjasama, amatlah dihargai. Amni sayangggggggggg semua  Hee~ Ape yang Amni hilang, Alhamdulillah dapat balik. Waktu cikgu Nik Hamri bagi balik benda yang hilang tuu, Amni rasa " Alahai cikgu~ Cikgu lah hero saya " Haha.Btw, terima kasih sgt sgt sgt sgt, utk kawan2 and senior 5Sc yang dah tolong Amni. Lalala, Amni seronokkk nii >< Jom, nanti Amni belanja. Nak tak nak tak? Haha yeayy yeayyy.
Balik rumah, buat muka bangga. Kikiki, dalam muka bangga tuu, sbnrnye sblm balik sekolah dah jenuh kena bebel. Dengan cikgu, nana, kawan2 4Sc, dgn Senior2 5Sc. Haha, yelaaaaaaaaaaa esok Amni tak bawa duit dah. Amni bawa 5kupang je nak belanja ya? Hahaha, Amni dapat duit balikkkkkkkk >.< Hehe

Tapiiii kan, satu je mcm tak best. Amni tgh happy. Kalau boleh nak semua pun happy juga. Tapi, apakan daya. Dah takdir. Actually semalam ada 3 benda yang tak seronok didengar dah jd. Hm, takpe la. Kita saba2 tempuh dugaan ni okey? Utk Senior2 5Sc, kitorg yang dr 4Sc ni pun tumpang sedih dgn apa yang dah jadi. kita sama2 doakan dia cepat sembuh ye? Sedih dan tragis sgt cerita tu :|
Lastlyyyyyy, abang2 yang macho tuuuuuuu. Kitorang dah tau dulu sblm korang ehhhhh? Korang ni mngade2 nak marah2 kitorg nape nye? Tau tak takut? Tetibe datang kelas, tanya dengan suara tinggi +.+' Nasib baik yang lg sorang tuu pandai ubah topik. Heee~ sian Nana yang kena sensorang. Hah, td waktu balik sek pulak, yang lg sorang mcm marah Nana. Eiii, ape lah korang ni. Dah la lambat tau, pehtu nak marah2. Takde sape nak pasang telinga dgr ape yang kome sembang ye. Haha ngade2 le kome.

Btw, ini malam berbuka di sekolah ^^V. Abg2 macho, Amni dgn Nana mogok taknak amik gambo kome sbb kome dah marah kitorang. Wekkkkkkkk xP hhaa
thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment