Friday, July 20

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak ♥

Hai, hihi. Hari ni saya buat 2 post. Hehe, byk benda yg nak diceritakan. Al-maklumlah. Diary kite dah hilang :'( kite hilang tempat mengadu. Wuaaa sedihnya. :'O
Btw, esok puasa! Hewhew :3 seronoknya. Excited betul bila masuk bulan Ramadhan ni. Hehe. T-shirt akan ditinggalkan. Hanya baju kurung dan jubah sahaja yang akan dipakai. Weee~ seronoknya! Hehe. T-shirt pakai hari ahad sahaja. Hm, tapi satu je yg tak best kalau pakai baju kurung hari-hari. Nanti kena gosok baju! Haha nak mengabokan malehnya. Haha.
Nanti waktu ptg mesti best. Hehe. Bazaar Ramadhan syiok whoa. Haha. Eh, terindu pula kat abg yg jual air tahun lepas. Abg tu macho weh. Haha. Disebabkan abg yg macho tu la Amni dok ulang alik beli air kat dia tiap-tiap hari. Huahuahua xD. Waktu malam pula, yang best nya apa lg kalau bukan solat terawih! Hehe. Seronok g solat terawih, jalan kaki dalam gelap. Kekeke, adventure gila. Hahaha. Malam ni tak sempat nak pegi. Esok baru pegi. Ah, tak sabarnya! Haha. Tapiiiii, satu benda yg tak suka bila pegi terawih sensorang :( tiap-tiap tahun, budak laki yg lepak kat padang tu selalu baling mercun kat Amni. Hampeh betul =,=" pehtu gelakkan org. Alaaa, kalau boleh tahun ni taknak la kena baling dgn mercun lg. Amni takut la :'/ hahah.
Ehemm ehemm sbnrnya byk lg benda nak cite. Tapi :( cite kat blog tak best. Lama tak cite dlm diary. Rindu diary la :'( eeei. Nak cite dlm diary.
Haaaa, baru teringat! Hehe. Dgr cerita Conan dgn Hattori nak bg duit raya kalau dapat puasa penuh. Kekeke. Jangan terkejut la kalau tahun ni Amni pose penuh. Hahaha maleh nak bangga la. Haha. Nanti kalau Amni dpt duit raya, boleh la Amni share dgn Kazuha. Hahaha.

//Conan, Hattori, sila ambil perhatian ye? Selasa depan birthday Kazuha! Haha. Ingat tau! Hehe. Conan, apa kata kalau awak beli hadiah. Lepas tu, awak tulis from Amni. Kan bagus. Kekeke :3


thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment