Friday, July 20

Saat itu sangat bermakna ♥

Hai, semua. Hihi.
Semalam marah, hari ni kurang sikit marah tu. Hehe.
♥ ♥ 
Hai, Kazuha. Awak mesti happy kan? Kekeke, ngaku je la! Haha. Terima kasih tau sebab awak, Hattori dan Conan dah tolong saya buat kerja yang ustazah bagi tu. Haha kerja kita memang sia-sia gila kan? Kalau saya sorang buat kerja tu tadi, confirm dah naik angin. Mcm awak juga la! Hahaha. Kalau tak sebabkan Conan dan Hattori yang tlg buat kerja tu, dan tlg sabarkan kita, dah lama saya rembat komputer tu. Kekeke.
♥ ♥ ♥
Conan, terima kasih ya! Sbb tolong saya. Ehemm ehemm. Esok awak kena tolong lipatkan pula tau! Haha. Err, kalau saya kena marah, saya akan pastikan awak kena marah juga tau! Sbb awak ada kata 'takpe, kite tipu utk kebaikan.' itu ayat awak ye, conan! Haha. Eh, mcd awak ada dekat saya ni. Taknak ke? Haha. Maafkan saya kalau menyusahkan awak, maafkan saya kalau buat minyak motor awak habis. Hewhew :3
Opss, lupa pula. Saya taknak cakap dgn awak. Nanokk nanokkk! Haha 7 hari lagi, Conan. Kekeke.
♥ ♥ ♥
Hattori, terima kasih juga sebab datang dan tolong tadi ya! Haha walaupun byk condemn saya pasal copy, paste dan drag tu, eeei sabo je la haha. Okay foineee. Saya tak hebat mcm awak dan kazuha awak tu. Haha. Ate, proffesional katakan. Kekeke. Terima kasih juga la sebab dah teman kan kazuha kesayangan saya belajar, menaip, dan pegi pasar malam. Haha. Patut ler kazuha sayang. Ngeh ngeh ngeh :3
♥ ♥ ♥
Kazuha, kite tgh merajuk kan? Kite taknak ckp dgn diorg kan? Diorang ni jahat, kan kan kan? Haha, walaupun kadang-kadang tu baik la juga sikit-sikit. Tapi diorang ni tetap jahat. Kannnnnnn? Haha.

// thanks semua ♥ sbb dah tolong buat kerja tu walaupun akhirnya hasil kerja tu sangat cemerlang -,- kan. Haha. Takpe, practise make perfect bak kata Conan. Ini la kenangan zaman persekolahan utk tahun yg terakhir. Kan? :')


thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment