Thursday, July 5

A little bit... Lalala~

Hai, hehe.
Hari ni aku rasa kesian sikit. Hehe. Aku tengok monsters kesayangan Nana patah hati. Ate, sumenye patah hati. Ngapenye, yong? Haha sabar je lah, weh. Dah dugaan. Jadikan la sebagai pengajaran.
Ehh, korang dah kena mcm tu, jangan buat mcm tu kat org lain tau! Takkan korang nak sume orang sakit hati mcm mane korg sakit hati? Tak adil lansung utk org yang tak bersalah.
Btw, dulu aku rasa korang yg bg nasihat kat orang supaya tak terlalu mengejar 'cinta'. Erk.
Korang tau ke maksud 'cinta' yang sebenar? Kalau setakat google maksud cinta, rentikan la. Lupakan je la. Korang tau ke mcm mana rasa 'patah hati' yang sbnar.
Adoiyai, kecoh la. Baru couple takat sebulan dua, bila break kata tak leh hidup tanpa 'dia' disisi la, setiap perkara yg buat, teringat kat dia la. Padahal seminggu lepas tu dah minat orang lain. Deyyy, pigidah! Haha.
Wehh, kite sume ni still budak sekolah okayy. Haha lagi2 yg bawah umur 15 tu. Weyy chill lah weh. Kalau dah jodoh tu, tak ke mane lah weh. Tak sabo beno nak kawen. Haha. Nonsense!

#tetibe teringat kat double M. Double M, lain kali jangan buat lg dah tau. Tgk, skrg dah terkena. Hewhew :3


thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment