Friday, August 3

Alahai, 3 bulan :\

Wuarggghhhh, die cakap tahniah yang tak tahan tuu. Eeeei, gedik la benda ngarut ni. Cis, tak payah la pegiiiiiii. 3 bulan weyyyy. Haha sedih ni, tau takkkkk?

Eeeee, dix dix. Kalau kamu baca post ni, ketahui lah kamu yang kamu ni dix dix sangat sangat tau tak. Kite tuntut segala benda yang kamu janji lepas balik sini tau. Aaaaaa, tak suke. Rasa mcm nak rembat kamu. Yeahhhh! Rasa macam nak tumbuk kamu. Dushh dushh! Rasa macam nak tembak kamu. Pengg pengg! Haha. 

Hey, duduk sana kena botak. Nanti kamu balik sini, kite dah tak kenal kamu. Kamu tunggu kamu ada rambut baru tegur kite tau. Haha, ehhhhh kalau ada janggut boleh masuk PLKN keeee? Kekekeke xD Ngekek ohh, hahaha. 

Aaaaaa tidakkkkk! Birthday kite bulan 2 lah, pakcik -.- Acano ni? Alohhh. Sbg denda, bila kamu dah balik, kite nak teddy bear sebesar kite okayyyy?  Hahaha. Lagi satu, kamu g sana kan kan kan. Nanti kite ade 'something' nak bg kat kamu. Muahahha, special woo. Jangan main2 dengan hadiah ni. Haha. 
Dah balik nanti kan, kamu jadi berani kan? Boleh dikatakan perwira lah kan? Err, nak muntah. Haha. Hah, nanti kamu ajar kite tau "seni pertahankan diri" kamu tuu -.- haha

Eeeeei, Amni tgh marah niiii. Jangan main2. Marah marah marah. Aaaaaaa.
Haha, Bye, dix dix. Bye, Conan yang sombong dan teramat sombong dialam semesta! Haha


thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment