Thursday, August 23

Ipohhhhh! I'm coming! Haha.

Hai, warga ipoh! Si Bunny nak balik ipoh dahhhhh. Hihi, rindu kat ipoh. Tapi sayang nak tinggalkan kampung tempat kelahiran ni :') Waaa waaa TT.TT rindu kucing2 yang ada, arnab2, ayam2, ikan2, hehehe. Banyak betul haiwan peliharaan. Haha. Raya kat kampun dah habis :(
Selama Amni duduk kat kampung negeri sembilan, Amni banyak habiskan masa aku dengan syera, kak natrah, bang ngah, alang, dan aidil. adik pulak dengan geng2 duit raya. Tapi adik lebih lebih rapat dengan Irfan. Phewittt, hihi. Kat negeri sembilan tak banyak  pun gambar Amni dapat. Sebab adik yang memanjang bawa camera.
Dekat pahang pulak, Amni banyak habiskan masa main dengan kucing, arnab, tangkap gambo kucing, arnab and cousin. Hehe, Amni duduk kat pahang asyik bersin. Almaklum lah, Amni ni kan tak boleh dekat dengan binatang yang berbulu. Nanti mula lah bersin je ==' tapi untuk tahun ni, Amni rasa seronok. Untuk mengelakkan alah tuu, Amni kena lah cuci muka tiap kali rasa macam nak bersin. Hehe, kalau diikutkan average lebih kurang 3 min sekali kena cuci muka. hehe, sampai lenjun baju yang amni pakai tuu, asyik basuh muka je. LOL.  Seronok dapat tangkap gambo kucing dengan arnab. Kucing paling best. Sebab dia baru lahirkan 3 ekor anak. Comel gilaaa. Anak2 kucing tuu tak duduk diam. Asyik main je, pantang jumpa benda. Haha. Terharu bila tengok semangat adik beradik kucing2 tuu :3
btw, ni yang t=rasa macam nak marah ni. Eeee sape yang bagi numb Amni dekat tuu tuu? Haaaaa? Eeeee gendut. Marah ni marah ni, kalau amni jumpe korang, siap korang. Amni sekeh kepala korang sorang2. eeeee =='' haha
thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment