Saturday, August 18

Hometown ♥

Haiii ;) Hari ni, Amni dah sampai kampung. Hihi, akhirnya sempat juga sampai kampung di Pahang ni. Bukan apa, tahun ni kalau ikut turn raya, first raya dekat negeri sembilan. So, balik pahang before raya ni sebab teringin nak berbuka dengan mak. Hihi, Ramadhan ni mak tak datang ipoh pun :( Nasib baik sempat berbuka sekali.
Malam ni, bertolak balik negeri sembilan lepas berbuka. Hewhew, kejap je rasanya. Pagi sampai, malam dah bertolak ke negeri sembilan. Haihh, kalau first raya kat negeri sembilan, malam raya kena banyak bersabar. Orang kampung kat sana suka sangat bersaing main mercun sape paling kuat =='' grrr, bising taukkkkk? Hahaha
Esok raya. Macam tak percaya je. Cepat masa berlalu. Sebulan tuu rasa macam seminggu je. Lalala, apa yang Amni harapkan raya ni? Hahaha =='' Amni mengharapkan sesuatu yang tak mungkin terjadi. Alahaiiii, ape lah. Haha berangan je kau, Amni. =='' errr, dah nak berbuka. Kbyeee :'(

thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment