Friday, August 31

Midnight post

Hai ;)
Sejak dua menjak ni amni selalu tidur lewat. Hm, hati ni tak tenteram lansung :/ amni pun tak tau nape. Sekarang dah pukul 2.26 dan semua orang dah tidur. Hmm esok nak g library. Paah tak jadi g rasanya. So amni g ngan syasya. Nana tak sempat jawab nak g ke tak. Dah tido kot.
Ceyyy untungla kan kan kan! Ergghhh benci laa benci. Hmm jangan la buat amni menangis lagi :'( amni tak sukaaaaa. Korang ni jahat la. Nape buat dia macam tuuu?
Sekarang, amni dah tawar hati dengan semua. Hmm amni akan tebus balik salah amni kat korang. Terutamanya Conan. Bagi la amni peluang untuk pulihkan balik hubungan tuu. Amni tahu amni salah :'( dulu amni tak tahu apa apa dan tak pernah terdetik sikit pun nak menyakiti sesiapa.
Sayu nya hari ni, walaupun hari ni agak muram, tapi ada satu perkara yang membuatkan ku tersenyum semula. How exciting ;) ada satu perkara yang conan perlu tahu. Tapi sekarang bukan masanya :/
2.41 pagi. Hm esok g library dengan syasya mesti ngantukkkk :( syasya pun tak tido lg. Dia sedih memikir kan chicken little dia tuu.hihi nana pula tido dah agaknya ;)

//amni manusia biasa yang sering melakukan kesalahan. I'm not perfect :')


thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment