Monday, August 27

Rumah terbuka nana. Weee~

Hehe semalam excited sangat dapat tido rumah maktih sampai terlupa nak cerita pasal kat rumah nana. Nana ada jemput kitorang datang rumah dia untuk beraya. How exciting! Haha.
Best gilaa happening sangat. Batch 3RK'11 dapat berkumpul beraya dan bergambar bersama. Hihi seronok. And... Guess what? Geng conan tuu pun ada. Dannnn amni merupakan bahan untuk disakat pada hari tersebut. Tambah tambah lagi bila ada conan tuu, ama dengan iqa tersangat lah jahat g cakap macam macam. Haha. Yang paling lawak time deme suruh kitorang bergambo berdua. Lol. Haha. Im so sorry gambar takada yang elok sbb amni tak duduk diam. Haha salah korang jugakkkkk. Haha. Seriously tak sangka conan sangat sporting pada hari tersebut. Hihi. Paling teruk bila maiyy hulur bunga tuu kat amni. Haha time tuu.tak pikir ape pun. Terus baling bunga tuh dekat conan. Tetibe ada pulak mulut jahat cakap "ceyyyy" haha ape yang ceyyy nya pun tak tau lah. Then baru perasan. Macam lain macam je bila baling bunga tu :3 hehe.
Btw thanks a lot kat nana sebab dapat beraya rumah hang.
I'll miss that moment :')


me weee~


syasya, amni, iqa, ama


me and ama. miss her so much :')


me and maiyy. seriously, maiyy comel sangat hari tuu >.<


ayah dah datang nak balik, tapi patah balik kejap nak peluk iqa weeee~


rindu semuanya!

thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment