Wednesday, August 29

Me miss you so muchhhh :'(


@instagram
Haiii, kite kat kelas akaun niii >.< hewhew, curi-curi online. Semua orang sibuk ber-tweeting tapi amni dah rasa bosan. So, amni ingat nak ber-blogging pulak. Hihi. Guess whattt? Hari ni amni cuba memberanikan diri untuk post cerita pasal dia. Sebelum ni, amni teringin nak post pasal dia. Tapi, hmmm amni risau kantoi je. Hihi :3 Weyyyy, amni nak cakap niiii. Tolong la dengar :( Amni rindu gila kat dia. Act, dah lama amni suka dia. Tapi, amni tak pernah gtau sesape and takde sape pun tahu pasal dia.
Wuaaa, sedihnya TT.TT Amni rindu kat dieee. Wuu wuu, kenapa lah dia tak tahu yang amni suka kat dia? Kenapa???? Haha. Amni amni, gila ke apa? Bertepuk sebelah tangan je laaaaa. Dia bukan perasan kehadiran kau pun -.- kehidupan dia sangat baik sekarang. Walaweyyy, jeles betul aku tengok dia. Ramai orang minat dia. Untung la, hott. Kite ni ape pun takde, mmg la kamu tak nampak kite kannn?
Ishhh, amni ni dah angaukan dia ke? Sebelum ni tak berani pun cakap pasal dia. Sekarang, berani pula. Ni, kalau nana alia maiyy kimah baca ni, naye je -.-' jangan bace weyyyy. malu i. hihi.Sekarang ni, bila dah cerita kat sini, rasa lega pulokk. Hehe, takpe laaaaa. Amni rahsiakan je la pasal identiti kamu drpd semua orang. lol, kalau bgtahu pun, bukan ada effect punnnn xP

//kite suka kamu laaaaaaaa :( hmmmm gendut laaaa kamu ni >.< nak tau something takkk? Kite selalu usha kamu senyap2 tanpa pengetahuan sape2. Kawan kite pun tak sedar yang kite usha kamu xP
thanks reading , byeee

No comments:

Post a Comment